ONS WERK

 • Daniel Docherty - Hold Me

  Een co-productie van KRIS en Wheelhouse. We reisden met Kris af naar Boedapest om Daniel te filmen tijdens zijn verblijf in de stad. Hij was hier voor zijn show op het welbekende Sziget festival.

 • Rens de Jong

  “Kunnen jullie een energieke video maken van mij die ‘mij’ uitstraalt”

  Check!

  Rens de Jong, dagvoorzitter, radio- en televisie host en ondernemer vertelt in dit verhaal over zijn weg. Welke stappen hij gemaakt heeft om te komen waar hij nu is, maar ook over wie hij nu is.

 • Dante Klein - The Way I Love You

  DJ/Producer Dante Klein heeft samen met The Cat Carpenters & Cimo Frankel het nummer The Way I Love You geproduceerd. Samen met een top team hebben we deze video voor hen mogen mogen maken om het gevoel van vriendschap, feesten & vrijheid te laten zien.

   

 • Japanse CD Promo Jennifer Ewbank

  Dit is een promo video die wij maakten voor de CD van Jennifer Ewbank. De video is geschoten en uitgebracht in Japan.

 • NBA DIRECTOR'S CUT

  Deze video heeft 1 doel: teasen. De bezoekers van de Accountantsdag moesten nieuwsgierig gemaakt worden naar de volgende editie van het jaarlijks terugkerende event en de toekomst van hun vakgebied.

 • Abbot Kinney's

  Storytelling is waar onze passie ligt. Daarom waren we onwijs blij met deze video die we voor Abbot Kinney’s mochten maken. Zij vroegen ons het verhaal van hun Amandel-lijn te vertellen, ‘From tree to truck’. Een tripje naar Sicilië en Zaltbommel later is deze video het eindresultaat.